Kompassiebijeenkomst 27 mei 2018

Zij hebben in hun naaste omgeving te maken met verslaving en de gevolgen daarvan voor hunzelf, partners en hun gezin. Als ervaringsdeskundige hebben zij een hulpgroep opgericht voor ouders, partners en familieleden van verslaafden.
Onder het motto “Samen staan we sterk”  houden De Moedige Moeders (en vaders)  regelmatig bijeenkomsten en willen zij een laagdrempelig platform bieden waar mensen (anoniem) steun kunnen vinden en met elkaar in contact kunnen komen.

Bent u geïnteresseerd of misschien wel betrokken bij dit thema?
Wilt u meer weten over verslaving en de gevolgen voor u als naaste?
Wilt u iemand helpen maar weet niet hoe?

Wie of wat u ook bent, luisteraar of prater, iedereen is van harte welkom om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomsten.
Het belooft wederom een inspirerende bijeenkomst te worden. 
Vanaf 10.00 uur is er een inloop, om 10.30 starten we de bijeenkomst. Na afloop (rond 12.00 uur) is er ruimte om al wandelend verder met elkaar in gesprek te gaan. Uiterlijk 13.00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten.

De bijeenkomst vindt plaats in La Caza (voormalig Wijkhuis De Steeg), Hoornseschans 101 in Nieuwegein. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, mocht dit een probleem voor u zijn, dan kunt u voor vervoer contact opnemen met
de AHN 030-606 74 09 (op werkdagen tussen 10.00 en 12.30 uur). 

Wilt u een bijeenkomst bijwonen, dan stellen wij het op prijs als u zich van tevoren aanmeldt; telefonisch op 030-3073574 of op kantoor@hulpdienstnieuwegein.nl