Alzheimer Café Nieuwegein

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en kennissen. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De bezoekers van het Café praten met elkaar over hun ervaringen met dementie, over hoe zij met de veranderende situatie omgaan en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. Dit gebeurt allemaal in een open en gemoedelijke sfeer.

Download hier het programma 1e helft van 2018 van het Altzheimer Café en de lezingencyclus dementie/ouderenzorg

Het Alzheimer Café Nieuwegein vindt elke 4e donderdag van de maand plaats in het Woonzorgcentrum Vreeswijk, Lekboulevard 10, 3434 GL Nieuwegein.
‚Ä®Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur met een interview van de gastspreker, na de pauze is er gelegenheid voor het stellen van vragen en eigen ervaringen naar voren te brengen. Het Alzheimer Café eindigt om  21.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig. Mensen met dementie, mantelzorgers én belangstellenden zijn welkom. Zie voor meer informatie: www.alzheimer-nederland.nl