AHN start Kompassiebijeenkomsten en wandelingen

Ieder mens komt uitdagingen tegen in zijn leven, hoe gaan we daarmee om, wat kunnen we ermee of  wat weten we er eigenlijk van? Welke wijsheden en inzichten tekenen onze levenservaring?

Nieuwgierig geworden?

Vanaf januari 2018 organiseert de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) op diverse zondagochtenden gedurende het jaar, aan de hand van interessante levensthema’s , Kompassiebijeenkomsten en wandelingen.

-          Bent u gewoon benieuwd of misschien wel betrokken bij een bepaald thema?

-          Vindt u het fijn om alleen te komen luisteren of wilt u graag in contact komen met anderen?

-          Wilt u meer weten over bepaalde levensgebeurtenissen?

Wie of wat u ook bent, luisteraar of prater, iedereen is van harte welkom om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomsten.

De Kompassiebijeenkomsten vinden 2x in de maand plaats, de ene keer nodigen wij een spreker uit en de andere keer is er gelegenheid om elkaar (weer) te ontmoeten onder het genot van een kopje thee of koffie. Beide keren kunt u aansluitend met elkaar al wandelend verder in gesprek gaan.

Vanaf 10.00 uur is er een inloop, om 10.30 starten we de bijeenkomst en uiterlijk 13.00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten.

De bijeenkomsten vinden plaats in Wijkhuis De Steeg, Hoornseschans 101 in Nieuwegein. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, mocht dit een probleem voor u zijn, dan kunt u voor vervoer contact opnemen met de AHN 030-606 74 09 (op werkdagen tussen 10.00 en 12.30 uur)

Nadere informatie over data, tijden en sprekers volgt binnenkort op onze website www.hulpdienstnieuwegein.nl