AHN Zomerfestival 2018

Afgelopen zaterdag 21 juli was de eerste bijeenkomst van het AHN Zomerfestival 2018. Het werd een gezellige Bingo-middag met de nadruk op gezelligheid, ontmoeting en ontspanning. Er waren leuke kleine prijsjes te winnen maar de hoofdprijs werd toch wel de onderlinge sfeer.

Tijdens de zomervakantie van 21 juli t/m 25 augustus organiseert de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) iedere zaterdagmiddag een gezelligheidsactiviteit voor (senior) thuisblijvers. Het volledige programma van het zomerfestival is te vinden op website of facebookpagina van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein: www.hulpdienstniewegein.nl.

Zaterdagmiddag 28 juli is er wederom een Zomerfestival-bijeenkomst met dit keer een gastoptreden van het bekende Nieuwegeinse duo Dick Hegger en Aloysia Rosenboom. Zij verzorgen een muzikaal uurtje met bekende (meezing)liederen. Het belooft weer een gezellige middag te worden en u kunt daarbij zijn.

De middag start om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur, er is een vrije inloop, gratis entree, koffie en thee of fris met wat lekkers. Locatie: Stichting Boogh, Oortjesburg 2 te Nieuwegein (Batau-Noord). Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kunt u tijdig contact opnemen met de Algemene Hulpdienst (iedere werkdag bereikbaar tussen 10.00 uur en 12.30 uur op 030 60 67 409).

Blijf deze zomer vooral niet thuis zitten, maar kom gezellig langs bij ons. U bent meer dan welkom want alleen met u en met elkaar maken we er iets moois van