2e Succesvolle editie van het AHN Zomerfestival

Muzikaal vermaak met het duo Aloysia Rosenboom en Dick Hegger

Tijdens de 2e editie van het AHN-zomerfestival op zaterdag 28 juli, zong dit muziekduo de sterren van de hemel met gouwe ouwe uit de jaren '50 en '60. Een volle zaal genoot van liedjes over ...geliefden (o.a. 'Zij dronk ranja met een rietje, mijn Sophietje..'), ... fijne locaties ( o.a. 'Het klelne café aan de haven....') en ....levenswijsheden, zoals 'Alle jongens willen vrijen, maar het stadhuis is er niet bij ....'!

Zaterdagmiddag 4 augustus is iedereen weer welkom voor ontmoeting en ontspanning en voor de geïnteresseerden is er een kennismaking les met Stoelyoga. Twee ervaren yogadocenten zullen ons hierin begeleiden; een leuke en laagdrempelige manier om met deze vorm van yoga kennis te maken.

De middag start om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur, er is een vrije inloop, gratis entree, koffie en thee of fris met wat lekkers. 
Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kunt u tijdig contact opnemen met de Algemene Hulpdienst (iedere werkdag bereikbaar tussen 10.00 uur en 12.30 uur op 030 60 67 409)

Locatie: Stichting Boogh, Oortjesburg 2 te Nieuwegein (Batau-Noord)